Videograf / Editor – Full-time, Bucharest, RO

SALUT, SUNT VIDEOGRAF / EDITOR @ KELERMEDIA!


Îmi folosesc talentul și pasiunea pentru producție și editare video, combinate cu înțelegerea platformelor de social media, pentru a realiza conținut video care spune povești și îndeplinește obiective de business. De obicei, lucrez cu Project Manager-ul și Copywriter-ul ca parteneri, dar uneori lucrez și singur.

Sunt responsabil de producția, filmarea și editarea conținutului video pentru social media pentru clienții agenției. Sunt capabil să aduc imaginile și sunetul împreună pentru a spune o poveste coerentă. Mai mult, sunt dedicat să adaptez conținutul video pe care îl produc pentru a fi social-first. Nu doar că vreau să fac totul să arate extraordinar, reușesc să generez emoții oamenilor și să-i impactez într-un mod pozitiv. Astfel, brand-urile comunică mai bine și își îndeplinesc obiectivele de business.

Ca videograf / editor, înțeleg direcția creativă a fiecărui brand, iar creațiile mele reflectă asta. Uneori, s-ar putea să fiu nevoit să-mi asum responsabilitatea pentru crearea unei direcții creative de la 0. Înțeleg că munca pe care o produc devine ceea ce sute de mii de consumatori văd și cu care aceștia interacționează. Livrez constant muncă de calitate. Înțeleg cum să interpretez feedback-ul și ofer colegilor mei modificările cerute în timp util.

Din moment ce fac parte dintr-o agenție agilă, care evoluează constant, ajut la îmbunătățirea serviciilor oferite, a muncii livrate și a culturii organizaționale.

Sunt preocupat ca în fiecare zi să fac job-ul celor din jurul meu mai ușor, să fiu acea persoană pe care toată lumea o vrea alături și aleg întotdeauna bunăvoința. Sunt mereu la curent cu actualizările din tehnologie și lucrez constant la a-mi îmbunătăți abilitățile de producător și editor video.

Cu ce abilități reușesc să-mi impresionez echipa și clienții:

 • Abilități de producție și editare video (tehnice și creative)
 • Extraordinar la mânuirea camerelor DSLR
 • Abilități de înregistrare și prelucrare audio (basic level)
 • Confortabil cu concepte creative și storytelling
 • Un puternic jucător de echipă
 • Înțelegerea platformelor digital & social media
 • Extraordinar la mânuirea suitei Adobe CC (Adobe Premiere, Adobe After Effects)
 • Dacă știu să lucrez pe MacOSX, primesc puncte bonus 😀
 • Extraordinar la interpretarea feedback-ului și furnizarea modificărilor necesare
 • Time management eficient
 • Confortabil cu lucrul într-un mediu dinamic, care poate deveni presant și cu termene strânse
 • Am absolvit studiile după 1 Ianuarie 2013 sau mai recent (criteriu eliminatoriu)

Am la dispoziție:

 • Camere DSRL (Sony & Canon), obiective (altele decât cele standard, nu lucrez cu kit-uri), accesorii, dronă, microfoane, GoPro
 • Stație de editare fixă (Mac Pro) cu două monitoare

Am între 1 și 5 ani experiență, lucrând (ideal) într-o agenție sau în companii cu profil digital și vreau să mă concentrez pe a-mi construi o carieră ca producător și editor video, alături de o echipă extraordinară, tânără și smart, într-un ecosistem digital în plină dezvoltare.

📲💻📲💻📲💻

Modalitatea în care noi facem lucrurile în echipa noastră

KelerMedia este o agenție digitală social-first, din București, România. Lucrăm cu și pentru oameni. Ne străduim să îți oferim un loc unde chiar îți dorești să-ți construiești cariera. Nu vom angaja niciodată oameni nesimțiți.

Ne întâlnim la fiecare 3 luni să celebrăm reușitele din ultima vreme, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și ne stabilim obiective pentru următorul trimestru pentru cum putem deveni o echipă și mai puternică și cum putem să ajutăm și mai multe afaceri.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția potrivită. Și mai important – să ne asigurăm că mergem împreună în direcția care susține rezultatele pentru clienții noștri.

Astea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă; în rest, fiecare se organizează cum vrea, atât timp cât se ating rezultatele. Nu ai șefi, ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

Postul este full-time la biroul nostru din Bucuresti, Strada Maiorului 10, 8 ore / zi + 1h pauză de masă. Avem și program (oarecum) flexibil, poți să vii la birou între 8:00 și 9:30AM și poți pleca între 5:00 și 6:30 PM, în funcție de ora la care ai venit. Poți lucra până la 2 zile / lună din cafenea sau alte locuri preferate ☕

Aplică pentru job: