Digital Designer – Full-time, Bucharest, RO

SALUT, SUNT DIGITAL DESIGNER @ KELERMEDIA!

tl;dr: Îmi folosesc abilitățile de design și art direction pentru a lucra pe tot felul de proiecte digitale & social media


Îmi folosesc talentul și pasiunea pentru design, combinate cu înțelegerea platformelor de social media, pentru a rezolva provocări de marketing pentru clienți. De obicei, lucrez cu Project Manager-ul și Copywriter-ul ca parteneri, dar uneori lucrez și singur.

Înțeleg diferența dintre ideile creative și execuția tehnică și, în funcție de context, pot să le fac pe amândouă foarte bine. Sunt responsabil pentru design digital în medii diverse, de la postări pe social media, la reclame plătite, design pentru video și direcție creativă. Nu doar că vreau să fac totul să arate extraordinar, reușesc să generez emoții oamenilor și să-i impactez într-un mod pozitiv. Astfel, brand-urile comunică mai bine și își îndeplinesc obiectivele de business.

Ca digital designer, înțeleg direcția creativă a fiecărui brand, iar creațiile mele reflectă asta. Uneori, s-ar putea să fiu nevoit să-mi asum responsabilitatea pentru crearea unei direcții creative de la 0. Înțeleg că munca pe care o produc devine ceea ce sute de mii de consumatori văd și cu care aceștia interacționează. Livrez constant muncă de calitate. Înțeleg cum să interpretez feedback-ul și ofer colegilor mei modificările cerute în timp util. O dată ce munca mea este aprobată, o observ până la completare.

Din moment ce fac parte dintr-o agenție agilă, care evoluează constant, ajut la îmbunătățirea serviciilor oferite, a muncii livrate și a culturii organizaționale. Sunt preocupat ca în fiecare zi să fac job-ul celor din jurul meu mai ușor, să fiu acea persoană pe care toată lumea o vrea alături și aleg întotdeauna bunăvoința. Sunt mereu la curent cu actualizările din tehnologie și lucrez constant la a-mi îmbunătăți abilitățile de design / art direction.

Cu ce abilități reușesc să-mi impresionez echipa și clienții:
– Abilități de design/art (tehnice și creative)
– Confortabil cu concepte creative
– Un puternic jucător de echipă
– Înțelegerea platformelor digital & social media
– Extraordinar la mânuirea suitei Adobe CC (Photoshop, Illustrator, After Effects)
– Extraordinar la interpretarea feedback-ului și furnizarea modificărilor necesare
– Time management eficient

Am între 3 și 5 ani experiență, lucrând (ideal) într-o agenție sau în companii cu profil digital și vreau să mă concetrez pe a-mi construi o carieră ca și designer/creativ, alături de o echipă extraordinară, tânără și smart.

Posibilități de avansare în carieră:

  • Senior Digital Designer
  • Creative Director

📲💻📲💻📲💻

KelerMedia este o agenție digitală social-first, din București, România. Lucrăm cu și pentru oameni. Ne străduim să îți oferim un loc unde chiar îți dorești să-ți construiești cariera. Nu vom angaja niciodată oameni nesimțiți.

Postul este full-time la biroul nostru din Bucuresti, Strada Maiorului 10, 8 ore / zi + 1h pauză de masă. Avem și program flexibil, poți să vii la birou între 8 și 10AM și poți pleca între 5 și 7PM, în funcție de ora la care ai venit. Poți lucra până la 2 zile / lună din cafenea sau alte locuri preferate ☕

Aplică pentru job: